Kaiia Vs. Manilla Maniacs - Crazy Love (videoclip)

Kaiia si Manilla Maniacs, proiectul lansat de echipa Alexandrei Stan, a lansat videoclipul pentru single-ul de debut: Crazy Love! Clipul a fost regizat de Iulian Moga!

 

Kaiia si-a unit fortele cu Manilla Maniacs pentru primul single si primul clip. Videoclipul "Crazy Love" a fost regizat de Iulian Moga, e dinamic si prezinta o petrecere "interzisa" ce are loc in subteran, in locuri industriale, cu multi oameni, cu lupte in noroi and girls who get down and dirty.

Arata destul de bine pentru un proiect dance insa nu cred ca va avea succesul stabilit de Alexandra Stan! PLAY!

Alina Sleahtikaia, cunoscuta acum sub numele Kaiia, s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Ucraina insa s-a mutat cu familia in Republica Moldova la scurt timp. A facut Liceul Pedagogic cu specializarea pe muzica in Chisinau si a inceput sa cante la petreceri si concerte de acolo. A participat la Star Factory si a si castigat in 2009!

Desi a venit in Bucuresti din 2010, Kaiia s-a alaturat echipei MAAN Studio in 2012. Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, oamenii care l-au construit pe Mr.Saxobeat, single-ul Alexandrei Stan care a ajuns un hit in toata lumea, au avut incredere in ea si au hotarat sa lanseze proiectul asta.

Cei doi producatori apar atat in clipul de mai sus, cat si in Mr.Saxobeat, avand aceleasi roluri: cei doi politisti care incearca sa faca legea insa mai mult starnesc nebunia! Ce ziceti de Crazy Love, va fi hitul verii 2012, asa cum a fost planuit sa fie?


6 comentarii

  • Poate nu chiar hitul verii , dar cu siguranta unul din ele . Dar la noi orice e posibil. daca e popcorn nu e buna , daca are alt sound are sample-uri furate de la David Guetta sau nu mai stiu cine etc etc...

  • 2. Andreea in 24.05.2012 /19:28

    Tare

  • problema e urmatoarea: ascultatorilor din romania NU LE MAI PLACE NIMIC din ce iesa acum...asa ca orice ai scoate ba imiti, ba ai furat ba e nashpa ba e ca inna ba e ca david ba nu e nu stiu cum....fratilor...daca nu va place nu mai comentati. eu unul la o melodie care nu imi place nu scriu nici un comentariu, ascult 1 minut si trec la alta...EASY...parca artistii vin in fata unor critici de arta mereu cand scot o piesa noua...lasati-i pe cei care plac piesa respectiva sa scrie ce au de scris...

  • suna foarte bine

  • are voce nu pot zice nu..dar la dans e praf happy, se misca contra muzicii

  • andrei, tu ai auzit de libertatea la opinie? Am scăpat de 22 de ani de regimul comunist în care aveai voie să spui doar lucruri frumoase. Tu în ce lume trăieşti?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL