KARMEN - You Got It (videoclip nou)

Carmen, cea pe care o stim datorita piesei Domino, dar si altor colaborari, revine cu un nou nume de scena si un alt sound. Noul ei single, You Got It, apare direct cu un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

You Got It” este compusa de Karmen, Achi, Ira, Alex Caliman si produsa de Vlad Lucan, iar filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti.

Incepand cu 2017, Karmen devine artist ATOM si Global Records.

“ATOM si Global Records sunt a doua mea familie, aici am gasit echipa perfecta, oameni cu experienta care stiu sa valorifice un artist in care vad potential. “You Got It” este o piesa care imi place foarte mult, suna diferit si este stilul in care ma regasesc”, a mai spus Karmen.

Karmen este cunoscuta publicului din Romania datorita single-ului de debut “Domino”. Ea a mai colaborat cu Phelipe pentru Sah Mat, a lucrat si cu cei de la HaHaHa Production pentru Living the Moment, iar cel mai recent a venit cu piesa O balada, in featuring cu Doddy. Este eleva a Colegiului de Arte Dinu Lipatti, pasionata de muzica si actorie, dans, stie sa cante la flaut si isi doreste sa se dezvolte pe partea de compozitie muzicala (songwriting).

Cum vi se pare aceasta schimbare?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL