Karmen feat. Achi - Viciul meu (videoclip nou)

Karmen revine cu un nou single si videoclip, alaturi de Achi - Viciul meu. Versurile noului track vorbesc despre iubirea ca viciu si cautarea acelui "high" pe care numai persoana potrivita il da, iar videoclipul e mai mult unul de imagine si care aduce un contrast cald/rece intre cei doi.

Piesa a fost compusa de Alex Caliman, Adelina Ira, Achi, Paul Iorga, Vlad Lucan, produsa de Vlad Lucan, text: Marian Dorobantu si Paul Maracine, iar videoclipul regizor si director of photography Bogdan Daragiu, care a facut toate videoclipurile artistei.

Viciul meu” este definitia acelei iubiri care arde atat de tare, incat dragostea devine dependenta. Vicii avem cu totii, insa cel mai des intalnit este iubirea. Ma regasesc in piesa foarte mult, iar aceasta colaborare cu Achi am atras-o cu puterea mintii. Este un producator, songwriter, lead coach si interpret genial. Lucram de ceva timp in acelasi studio la ATOM si este o placere de fiecare data atunci cand arta isi spune cuvantul si magia se inampla”, a spus Karmen.

"Cred ca iubirea e cel mai complicat viciu. "Viciul meu" e genul de piesa pe care vrei sa o asculti cand iubesti, dar si atunci cand lucrurile devin mai complicate.", a spus Achi.

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo, si l-ati ascultat alaturi de Antonia pe Get Up and Dance. Karmen si-a schimbat numele de scena si a venit cu un stil nou dupa ce a semnat cu Global Records, primele ei piese alaturi de noua casa de discuri fiind You Got It si Minte-ma.

Va place piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL