Karo feat. Doddy & Delia Rus - Tot mai departe (videoclip nou)

Karo este unul dintre producatorii din spatele proiectului Pink Elephant, al caror single de debut - "The Unicorns" - se bucura de recunoastere internationala. Piesa a reusit sa ajunga in playlistul MTV Dance International, MTV Dance UK, dar si in topul UK Cool Cuts Chart.

"Piesa am gandit-o acum un an si ceva, iar la scurt timp a aparut Doddy cu input-ul lui si am reusit sa o transformam in ceva mai personal. " - Karo

"Drumul meu a fost reprezentat de muzica, de aici si inspiratia. "Tot mai departe" vorbeste despre calatoria mea, cum am reusit sa plec dintr un sat catre Bucuresti pentru a-mi urma visul, in ciuda problemelor. Parea imposibil dar am incercat si, zic eu, am reusit sa mi demonstrez ca nu e asa.

" Doddy este un rapper roman cunoscut pentru single-uri precum "Bine, mersi" (feat Lora), ce a depasit 30 de milioane de vizualizari, "Klandestin" (feat Puya), "Rezervat" (feat Nicole Cherry), iar "Haz de necaz", cel mai recent single al artistului a reusit sa depaseasca 2 milioane de vizualizari in doar 2 saptamani de la lansare.

Touch-ul feminin este adus de Delia Rus, una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie. Single-ul sau de debut - "Daca Pleci"- a reusit sa depaseasca 20 de milioane de vizualizari in mai putin de un an de la lansare, fiind urmat de "Tatuaj pe inima".

Va place aceasta colaborare?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL