Kat de Luna - Wanna See U Dance (videoclip)

Kat de Luna revine cu o noua piesa si un videoclip incitant pentru Wanna See U Dance. Cantareata merge pe o reteta deja patentata; ea si un dansator, multa vegetatie, multa ploaie si un mar interzis.

Daca e sa ne uitam cu atentie parca a preluat elementele din vreo doua videoclipuri foarte cunoscute: Waiting for Tonight al lui J. Lo si Umbrella al Rihannei. Iar daca piesa va suna familiar, e un sample dupa hitul Bellini - Samba de Janeiro, iar ideea seamana foarte mult cu ce a facut Jennifer Lopez anul trecut la piesa On the Floor.

Urmariti mai jos!

 

Piesa Wanna See U Dance va face parte de pe urmatorul album al lui Kat de Luna, Viva Out Loud, ce va aparea in cursul acestui an. Despre noul material Kat a spus:

It has new sounds. I have ballads, but infused with crazy dub step. And then again, I'm giving you guys the hard core pop, Latin, dance infused dance songs, but with something new.

Noi am putut sa o ascultam si intr-un live cu Shaggy la piesa Dame, melodia compusa de Dr. Costi special pentru Shaggy si Celia pentru a face parte de pe albumul Summer in Kingston.

Voua cum vi se pare piesa? Dar videoclipul?


5 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL