Katerina - Blackboard (videoclip)

Katerina, o cantareata noua pentru muzica romaneasca, vine pe YouTube cu un videoclip regizat de Anthony Icuagu si cu single-ul "Blackboard".

 

Nascuta pe 28 Mai 1987 in Rusia, Katerina se apuca de cantat la varsta de 8 ani. Dupa ce a studiat indelung muzica clasica si a luat lectii de canto pentru stilul pop si dance, tanara rusoaica realizeaza ca vrea sa devina o artista cunoscuta.

Filmarile pentru "Blackboard" au avut loc in Bucuresti la Club-ul The One sub atenta indrumare a regizorului Anthony Icuagu, tinutele prezente in videoclip fiind create special pentru Katerina de catre designerul Zita Pop. PLAY!

“Proiectul Katerina este un vis devenit realitate, nascut din imensa mea pasiunea pentru muzica, prin munca grea si perseverenta. Sunt extrem de multumita sa lucrez cu cei din echipa Mango Records, fiind oameni extrem de talentati si cu o viziune muzicala fresh. Doresc sa le multumesc tuturor celor care ma sprijina in cariera pe care vreau sa o urmez, persoane fara de care proiectul Katerina nu ar exista in acest moment. La piesa Blackboard am colaborat cu HaHaHa Productions si Traore Mickael Amadou. Sunt foarte incantata de rezultatul final si sper ca piesa sa se regaseasca cat mai curand in playlistul radio-urilor si a Dj-ilor din cat mai multe tari” a declarat Katerina.

Din partea lui Anthony Icuagu ai vazut recent o prestatie la Te cunosc de undeva unde a imitat-o pe Cher. Daca nu ai vazut-o, da un PLAY AICI!


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL