Lace Up - Dripping Gold (videoclip nou)

Doua cantarete au batut palma pentru cel mai cool proiect international. Este vorba de Adina Butar, vocal pentru Dj-ul numarul 1 al Americii, Markus Schulz, si Morena, cea pe care o auzim pe toate piesel lui Tom Boxer, care si-au luat numele de scena de Lace Up.

 

Proiectul a fost gandit ca unul de talie internationala, astfel ca fetele au deja un al doilea videoclip gata de a cuceri cluburile atat din Romania cat si din celelalte colturi ale lumii. "Dripping gold" (feat Melanie Fontana) este piesa pentru care frumoasele artiste au realizat un clip incitant, perfect pentru atmosfera de distractie non-stop, iar premiera a avut loc in Ibiza, orasul supranumit "Insula ce nu doarme niciodata".

"Este un proiect la care am lucrat foarte mult. Ne-am dorit sa aducem versuri catchy si ritmuri care fac oricine sa danseze continuu. De pe plajele din Ibiza pana in cluburile din Romania, piesa 'Dripping gold' a fost special conceputa pentru ca senzualitatea feminina sa se contopeasca cu talentul muzical, dar si experienta in acest domeniu, pe care eu si colega mea, Morena, o detinem de ani buni. Muzica este terapia cea mai eficienta, pentru a te elibera de starile negative si de a gandi pozitiv, in orice domeniu ai profesa.", spune Adina Butar.

Videoclipul a fost filmat in Ibiza, in perioada in care cele doua cantarete sustineau un turneu de promovare a "Lace Up" din zona. Pe Adina Butar o stim ca artista care a cucerit Europa, Australia, dar si Statele Unite ale Americii.  

Succesul l-a construit dupa ani buni de munca, piese scoase cu mari Dj-i ai lumii, unul dintre ei, Markus Schulz, cel care este DJ-ul nr 1 al Americii, alaturi de care traieste si o frumoasa poveste de dragoste, de mai bine de trei ani. Aceasta se mandreste si cu un videoclip difuzat pe MTV SUA, dar si piese pe radiourile de specialitate din Turcia, Italia, Germania, Australia, SUA si, mai nou, Asia. Morena a lansat anul trecut, alaturi de Tom Boxer, piesa Balans, cu un videoclip la fel de senzual, dupa ce in 2013 venisera cu Summertime. 

Ce ziceti de piesa celor doua?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL