Lana del Rey - Ultraviolence (teaser videoclip)

Lana del Rey imbraca rochia de mireasa pentru cel mai nou clip al ei, Ultraviolence. Piesa e cel de-al treilea single extras de pe albumul cu acelasi nume, iar varianta finala a clipului va aparea in curand.

 

Albumul Ultraviolence a fost foarte primit de critici, care au apreciat productia si compozitia acestuia per ansamblu, poate si pentru Lana del Rey nu era convinsa ca va veni cu un al doilea material de studio. Cantareata a stat mai mult timp pe fiecare piesa si a lansat, asa cum spune chiar ea, un disc mai cinematic si mai intunecat.

Pana acum Lana del Rey a lansat doua singleuri de pe albumul care a debutat pe locul intai in Billboard 200, West Coast fiind foarte bine primit mai ales pentru ca a marca evolutiei cantaretei atat din punct de vedere al soundului cat si al compozitiei. A ajuns pe locul 17 in Hot 100 si a urcat in top chiar inainte de a fi lansat oficial pentru ca fanii ei au fost atat de entuziasmati de aparitia trackului. Shades of Cool e cel de-al doilea single de pe Ultraviolence, insa nu a avut parte de aceeasi primire, ajugand doar pe pozitia 79 in Hot 100. Oricum, Lana del Rey stie sa se promoveze foarte bine, asa ca pe langa multimea de declaratii socante despre suicid si faima care dauneaza, mai povesteste si cum s-a culcat cu diversi oameni din industrie pentru a avea succes. 

Cum credeti ca va arata videoclipul? Pare tot DIY ca Video Games?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL