Lana del Rey - Ultraviolence (videoclip)

Lana del Rey lanseaza videoclipul pentru cel de-al treilea single de pe albumul Ultraviolence. Materialul video imita aspectul filmarilor vechi, la fel ca si look-ul artistei, care imbraca o rochie de mireasa scurta si isi pune voalul pe cap, in asteptarea momentului din fata altarului.

Ocazional in cadre mai apare si mana unui barbat, care ar putea fi la fel de bine si cel pentru care Lana s-a imbracat astfel sau poate a fost o ultima aventura inainte de nunta si biserica. Cel mai bine intelegi mesajul clipului old-schoo daca il urmariti mai departe. Daca sunteti curiosi, clipul a fost filmat in intregime cu un iPhone, in Portofino, Italia. 

Albumul Ultraviolence s-a vandut foarte bine, a debutat pe locul intai in Billboard 200, fiind primul album pe aceasta pozitie al Lanei del Rey si prima saptamana cu cele mai bune vanzari din cariera ei, cu 182 de mii de copii. Pana acum Ultraviolence s-a vandut in peste un milion de copii in intreaga lume. Piesa care da titlul discului este cel de-al treilea single oficial lansat de pe acest material, primul fiind West Coast, iar cel mai recent Shades of Cool. Lana Del Rey stie cum sa isi promoveze discul, iar in ultima perioada a facut o serie de declaratii controversate, printre care si aceasta, legata de cum si-a obtinut succesul cu ajutorul barbatilor. 

Va place videoclipul? Ati inteles ce ar vrea sa transmista vizualul?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL