Lana del Rey - West Coast (videoclip)

O plaja si Lana del Rey alaturi de diversi barbati e cadrul celui mai nou clip al cantaretei americane - West Coast. Printre cadrele videoclipului se strecoara si cele filmate pentru a da impresia de home video, iar Lana del Rey ne ofera cele doua variante ale vietii de pe West Coast.

 

Cantareata joaca un dublu rol - cel de iubita fara grij, care se distreaza cu iubitul ei la plaja, alaturi de prieteni, si cea in care petrece alaturi de un barbat mult mai in varsta, iar finalul e in flacari.

Play mai departe.

Piesa va fi lansata in curand oficial si va incepe si perioada de promo pentru albumul Ultraviolence al Laney de Rey. Primele semne au fost desul de obscure, insa odata cu aparitia acestui single ne asteptam la o intreaga campanie pentru lansarea de pe 2 iunie, mai ales ca single-ul deja a cucerit Billboard

Lana del Rey a fost una dintre prezentele controversate ale anilor trecuti pentru campania ei de marketing si pentru prezentele live in care parea ca ii e frica de scena. Chiar si asa, publicul a fost cucerit prin intermediul unor piese ca Video Games, National Anthem sau Ride, iar stilul ei cu influentele anilor 60, vocea usor soptita si mesajul trackurilor au prins rapid un fan base. 

Va place videoclipul? Cum credeti ca va suna cel de-al doilea material Lana de Rey?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL