Liviu Hodor & Mona - Unde-i dragostea ( videoclip)

Liviu Hodor si Mona lanseaza astazi videoclipul Unde-i dragostea, un clip de imagine, intunecat, in care cei doi par ca se cauta reciproc. Cadrele au fost filmate intr-o zona deluroasa, peisajul potrivindu-se cu tristetea piesei, iar ploaia aduce notal de final.

In versurile piesei se poate regasi oricine a fost incercat intr-un fel sau altul de dragoste si pasiune – e o melodie speciala atat pentru cei care cauta inca dragostea, cat si pentru cei care au gasit-o si au pierdut-o. E o piesa mai lenta, destul de diferita fata de cele cu care am obisnuit publicul, insa, cred ca mesajul ii va convinge pe ascultatori s-o includa in playlist-urile personale.”, a spus Liviu Hodor.

Regizat de Florin Botea, videoclipul este filmat timp de 24 de ore intr-o locatie arida din Dobrogea si evidentiaza mesajul piesei, iar culorile reci surprind trairile unei persoane ce sufera. Cu toate acestea, versurile piesei ne spun ca nu trebuie sa renuntam la iubire.

PLAY!

M-am ocupat personal de styling-ul si make-up-ul meu din videoclip si am incercat sa-mi corelez tinutele cu mesajul piesei. Am avut emotii mari cand am filmat scena cu ploaia pentru ca a trebuit sa filmam la temperaturi scazute...dar a fost fun si a meritat pe deplin" a adaugat Mona.

 

Liviu Hodor & Mona s-au auzit pe radio vara aceasta cu imnul Liberty Parade - We Are Liberty. La inceputul verii lansau piesa No Stress, care insa nu s-a bucurat de impactul scontat pe radio, dupa ce venisera cu hituri ca Je t'aime sau Sweet Love.

Cum vi se pare videoclipul? Merita un like pentru idee?


2 comentarii

  • Melodie de doua parale si cel mei urat clip pe care l-am vazut anul asta! Plictisitor, cine a filmat habar n-are, fata aia saraca arata de zici ca-i batuta si zici ca are urechile clapauge iar el dupa ce ca-i uratel nici n-a stiut sa-l faca sa arate mai frumos.Oribil!

  • 2. Andreea in 06.11.2013 /10:01

    foarte dragut si rochia Monei e f tarehappy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL