Liviu Teodorescu & Dorian Popa - Fanele (videoclip nou)

Ce au in comun Liviu Teodorescu, Dorian Popa si Laura Giurcanu? #Fanele, desigur! Cei trei si-a unit ideile si creativitatea si, astfel, a luat nastere una dintre cele mai neobisnuite colaborari din industria muzicala.

“Am facut piesa #Fanele acum vreun an si jumate, in camera de hotel, dupa concert. Deci pot spune ca refrenul este inspirat din fapte reale. Initial, piesa parea adevarata nebunie, insa dupa ce au tras voce Laura si Dorian si au inteles conceptul, mi-am dat seama ca o sa iasa ceva foarte tare!” a declarat Liviu Teodorescu.

”Nu m-am asteptat niciodata la o piesa atat de fun si am stiut din prima ca va fi o super colaborare. Cred ca #Fanele este o piesa amuzanta, dar curajoasa in acelasi timp. Sper ca oamenii sa inteleaga gluma si sa nu ia textul ca atare.” a spus Dorian Popa.

Cantaretul ne emotioneaza de fiecare data cu baladele sale de iubire, insa de aceasta data Liviu Teodorescu ne surprinde cu un sound unic si o poveste diferita fata de tot ce a lansat pana la acest moment.

Liviu Teodorescu este primul om care a reusit sa ma faca sa cant! Aveam emotii cand am intrat in studio, insa ne-am inteles perfect, m-a facut sa am incredere in mine! Ne-a iesit din prima atunci cand am tras voci, chiar daca nu aveam experienta.” a concluzionat Laura Giurcanu. Piesa s-a nascut in studioul LiTE Music, versurile au fost scrise de Liviu Teodorescu, iar de muzica si productie s-a ocupat tot artistul, impreuna cu Madalin Rosioru, in timp ce videoclipul  poarta semnatura regizorului Anthony Icuagu.

Liviu Teodorescu a intrat in playslituri cu cel mai nou single al sau, Cine m-a pus, in timp ce Dorian Popa s-a aflat in topul celor mai difuzate piese de la noi in 2016 cu Buze, un featuring cu What's Up.

Ce ziceti de aceasta piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL