Lora - Asha (videoclip nou)

Lora fuge de trecut si se loveste de viitor in cel mai nou videoclip al ei, filmat pe strazile Brasovului - Asha. Cele doua momente care se ciocnesc sunt de fapt doi dansatori pe care fanii showului Romanii au talent ii cunosc cu siguranta.

 

“Vin cu un sound nou, indraznet si torid. Vara asta vreau sa dansam impreuna “ASHA”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare si imediat mi-am dat seama ca acesta trebuie sa fie urmatorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama ca videoclipul trebuie sa fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic intre masculin si feminin, intre bine si rau, intre yin si yang, in care eroina noastra castiga. O poveste de dragoste intre trecut, prezent si viitor. Bruce si Istvan, cei doi dansatori pe care ii cunoasteti de la Romanii au talent au creat dansul din clip iar rezultatul a intrecut toate asteptarile. Cele 26 de ore de filmare au trecut intr-o clipa. “ASHA” ne distram vara aceasta!”, a declarat Lora.

Lora a colaborat recent si cu R.A.C.L.A. pentru single-ul Sub stele, dar si cu Cortes pentru Puncte, puncte, insa noi am ascultat-o si regasit-o in clasamentul difuzarilor de pe radio cu hitul Ne impotrivim

Cum vi se pare noua piesa a Lorei?

 

Taguri: asha, lora

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL