Lora - I Know (videoclip nou)

Lora vine cu o piesa in engleza si un videoclip in alb-negru - I Know. E un clip de imagine in care Lora apare intr-un body si adopta si o schimbare de look, de data aceasta trecand de la blondul cu care o stim, la brunet.

Alter ego-ul meu este pe scena. Se reinventeaza si evolueaza constant. Acum pune stapanire pe fata fragila si naiva pe care o stiti deja. Ea nu dispare. E inca acolo, in interiorul meu, dar are nevoie de vindecare. Trebuie sa fie mai constienta de lumea din jurul ei. EU sunt aici sa o protejez si sa ii arat realitatea asa cum este ea. EU sunt vocea aceea care ii spune sa aiba curaj, sa lupte, sa nu renunte niciodata! Iar EA nu renunta. Se transforma. Se maturizeaza. Se metamorfozeaza. ‘I Know’ reprezinta acel moment de rascruce in care decizi pe ce cale vrei sa mergi mai departe. E acel moment in care spui PUNCT si o iei DE LA CAPAT. Va invit sa o descoperiti pe LORA asa cum nu ati mai cunoscut-o pana acum… I KNOW!” – Lora

Single-ul “I Know” a fost compus de catre producatorii americani DA BEAT FREAKZ, iar videoclipul si regia acestuia poarta semnatura lui SAN. Producatorii clipului sunt Radu Selaru si Cristian Puchiu, iar DOP este Bogdan Filip.

Lora a lansat anul trecut albumul A voastra, Lora/ The Singles Collectino, un material care include 20 de piese dintre cele mai cunoscute ale ei: Ne împotrivim, Singuri in doi (feat Peter Pop), Floare la ureche sau Arde. Anul trecut, insa, a colaborat cu Adi Sina la piesa Lasa-ma asa, cu R.A.C.L.A. la Sub Stele si cu Cortes la Puncte, puncte. 

Cum vi se pare noua piesa Lora?

Taguri: i know, lora

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL