Loredana - Apa feat Cabron (videoclip)

Loredana ne ofera o noua perspectiva asupra femeii casnice in noul ei videoclip, Apa. Lori e super glam si sexy in timp ce spala rufe si framanta aluat de cozonaci. Nici Cabron nu se lasa mai prejos si dupa o partida de poker vine sa calce camasi.

Idee din spatele clipului e foarte faina si haioasa, iar Lori arata genial in costumatiile ei de gospodina senzuala, care stie sa lucreze cu facaletul.

PLAY!

Despre noul ei videoclip, Lori a spus:

Ca sa merg intr-o directie mitica, videoclipul vorbeste despre eterna asteptare a Penelopei si despre Ulise care intarzie, dar pana la urma acesta se intoarce la sotia sa. Am incercat sa facem ceva comic dar care sa aiba, in acelasi timp, stil si fluiditate. Cat despre piesa, nu va pot spune decat ca e un cantec pe care l-am scris in urma unui vis. M-am trezit cu refrenul in gand si a fost doar o chestie de ore ca sa-l termin.

Apa face parte de pe cel mai nou album al Loredanei, Dragoste, care a fost lansat astazi. In poza de mai sus puteti vedea tracklistul complet, ce include si melodia ei lansata cu unul dintre finalistii Vocea Romaniei - Dragos Chircu, plus o piesa alaturi de Caddy.

Cum vi se pare videoclipul? Va place ideea din spatele lui?


36 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL