Loredana & Deepcentral - Unde esti (videoclip nou)

La cateva luni de la lansarea single-ului, Deepcentral si Loredana vin cu materilul video pentru Unde esti. Frumoasa balada primeste acum un videoclip de imagine filmat intr-un castel, in care baietii si Lori se plimba prin camere, cautand parca ceva.

Loredana este o personalitate, o artista de tip curcubeu, care are exceptionala capacitate de a te inunda prin piesele ei cu stari de toate felurile. Ascultand-o, te simti extravagant, vagabond, boem, plin de pasiune. Este o mare onoare sa compunem pentru ea, sa fim pe scena alaturi de ea. Piesa "Unde esti?" este acea gura de aer a sufletului si a mintii în care, timp de 3 minute si ceva, uiti de cotidian, visezi, speri, simti, traiesti pentru tine si pentru povestea ta de dragoste. O traiesti intens ca în adolescenta. Am mare incredere in aceasta melodie.” declara Doru Todorut.

Colaborarea cu Loredana a fost o experienta aparte. Am lucrat mult la aceasta piesa si imi doresc sa ajunga mesajul la cat mai multi dintre voi, spune George Calin.

Baietii de la Deepcentral au reusit sa ajunga pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese de la noi in 2016 datorita colaborarii cu Delia la piesa Gura ta. In plus, la finalul anului trecut au venit si cu piesa Dependent, pe care o ascultati aici.

Ce ziceti de videoclip?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL