Loredana & Zdob si Zdub feat. Skizzo Skillz - La carciuma de la drum (videoclip)

Loredana si-a unit fortele cu Zdob si Zdub si Skizzo Skillz pentru o reinterpretare moderna a piesei La carciuma de la drum. Piesa promoveaza un brand de bere de la noi, iar videoclipul e doar o mare petrecere unde toata lumea se distreaza cot la cot cu artistii.

Ritmurile piesei au fost recreate de Shift, iar Loredana, Skizzo Skillz si Zdubii au rescris versurile piesei cantate de multe mari voci lautaresti ca Romica Puceanu si Gabi Lunca. De noul text s-au ocupat Theea Miculescu, Skizzo Skillz si Stefan Lungu, aranjamentul lui Gabi Lunca a fost reorchestrat de Shift si David Ciente, iar piesa a fost inregistrata in studioul Zdob si Zdub.

Nu e pentru prima oara cand Loredana colaborarea cu cei de la Zdob si Zdub, ei au mai cantat impreuna un super duet in cadrul concertului Reveria, pe care Lori l-a sustinut in 2014 la Sala Palatului. Pe baieti i-am ascultat ultima oara la inceputul acestui an cu o noua piesa si videoclip - Sunt hoinar, sunt lautar, iar Loredana a lansat un featuring cu Alama - Vrei sa ma iei.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL