Loredana feat. Alama - Vrei sa ma iei (videoclip)

Loredana ne ofera astazi clipul pentru piesa Vrei sa ma iei, un featuring cu Alama, extras de pe cel mai recent album al ei - Imaginarium. Videoclipul e mai mult unul de imagine, dar nu lipsesc nici cadrele cu masinile de curse si drifturi.

Loredana a optat pentru un look senzual si rock chic, iar Vrei sa ma iei este primul single pe care cantareata il promoveaza pe anul acesta.

Vrei sa ma iei” a pornit de la ideea mea de a face un cantec neconventional, o poveste de dragoste neimpartasita care sa se deruleze intr-un dialog intre mine si el. Alama a intrat in joc. Chiar daca e un artist la inceput de drum a intrat perfect in personaj, in rolul celui care se indragosteste iremediabil de iubita prietenului sau… . Morala o veti afla urmarind noul videoclip “Vrei sa ma iei”, extras de pe albumul Imaginarium” a spus Loredana.

Loredana a lansat anul trecut si piesa Val dupa val, care insa nu a primit  foarte mare atentie si a fost criticata pentru versuri. In schimb, am ascultat-o cu o colaborare draguta alaturi de Nadir la piesa Te iubesc. In schimb, Lori a avut una dintre cele mai difuzate piese in 2014, Risipitor, iar in 2012 o auzeam peste tot alaturi de Cabron pe track-ul Apa.

Va place noul videoclip Loredana? 


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL