Loredana feat Cornel Ilie - Nu stiu cine esti (videoclip)

 

Loredana a lansat videoclipul pentru Nu stiu cine esti, cel mai nou single al artistei.  Cornel Ilie nu e la prima colaborare cu o solista de succes din muzica romaneasca, iar featuringul lor cu Loredana este chiar fain. 

Solistul trupei VUNK a mai colaborat cu Antonia pentru hitul Pleaca, apoi cu Andra, iar in final a ajuns la una dintre cele mai bune voci din muzica romaneasca si un entertainer in adevaratul sens al cuvantului - Loredana.

Vedeti mai jos ce a iesit.

Loredana se pregateste de un super concert la Sala Palatului, Magic fiind deja considerat unul dintre showurile care trebuie vazute pe anul acesta. La finalul anului trecut, Loredana lansa un nou album, promovat printr-un super hit, piesa Apa, un featuring cu rapperul Cabron

Povestea clipului este una amuzanta si fresh: pe scurt, 12 barbati, printre care si Cornel Ilie, incearca sa-i cucereasca inima Loredanei. “Clipul vorbeste despre modul in care incercam sa gasim dragostea intr-o epoca atat de trepidanta, a vitezei si a Internetului", a spus Loredana.

  "La filmarile clipului am retrait putin perioada liceului, cand se intampla sa am si intalniri pe nevazute si cand trebuia sa convingi repede o fata de care-ti placea sa aiba rabdare sa te cunoasca. Asa ca nu doar o gramada de tineri se vor regasi in povestea clipului, dar si cei din generatia mea. M-am distrat, n-am simtit deloc cum a trecut toata ziua de filmari", a spus Cornel Ilie.

VUNK au sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti un super concert - showul fiind pregatit cu multa vreme inainte, iar investitia in intreg proiectul lor necesitand inclusiv un imprumut la banca. Despre toate acestea, dar si despre muzica in general, am vorbit cu solistul trupei, Cornel Ilie, intr-un interviu pe care il puteti citi aici. 

Cum vi se pare videoclipul? De colaborarea dintre Loredana si Cornel Ilie ce ziceti?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL