Loredana si Dragos Chircu - Ochii din vis (videoclip)

Dupa cateva luni de asteptare si un teaser diafan, vedem astazi rezultatul final, videoclipul pentru Ochii din vis. Loredana si Dragos Chircu au lansat o piesa foarte sensibila si un material video pe masura.

Clipul e o adevarata poveste, regizata de Mari Dinescu, iar Lori arata foarte bine alaturi de fostul concurent la Vocea Romaniei, Dragos Chircu. "Ingerasul" asa cum i-a dat Loredana porecla in timpul concursului, colaboreaza, astfel, cu una dintre cele mai bune si respectate artiste de la noi.

Haideti sa vedem impreuna ce a iesit, mie mi se pare a fi un clip tare fain.

Ochii din vis face parte de pe viitorul album Loredana, care va fi lansat undeva anul acesta. Despre piesa Lori a spus:

Cantecul l-am scris chiar cu o zi inainte de Revelion, intr-un studio improvizat, intr-o camera de hotel.Varianta initiala a piesei a fost in engleza iar ulterior am decis sa fac si o varianta in limba romana. Cantecul l-am compus si produs alaturi de Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn iar pentru versurile in limba romana am colaborat cu Liliana Stefan.

Noi va spuneam ca Loredana a filmat la un moment dat pentru un alt videoclip, insa se pare ca acel proiect a fost pus pe hold si a promovata piesa alaturi de Dragos Chircu. Cei doi au cantat-o si live, o puteti asculta aici!

Cum vi se pare clipul?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL