Lucia - Me over you (videoclip)

Lucia a lansat videoclipul piesei "Me over you", o balada sensibila in care vocea cristalina si sunetele pianului ne aduc aminte de melodiile lui Birdy sau Adele.

Lucia a lansat primul videoclip din cariera sa pentru piesa "Me over you". Pentru o balada atat de sensibila , clipul de stare este ingredientul care face reteta perfecta, simplu si de efect.

Intr-o padure enigmatica, in linistea noptii, printre lumini diafane agatate in copaci, Lucia ne incanta auzul plimbandu-si elegant degetele pe clapele pianului. Imbracata in negru, melancolica, isi ridica ochii inspre camera doar atunci cand intensitatea melodiei incepe sa creasca iar pianul prinde incet flacari.

Lucia a petrecut recent cateva zile la un studio londonez, alaturi de Marius "Gopo" Moise, solistul trupei The MOOoD. Acolo s-a lucrat la piese noi, care speram sa fie lansate cat mai curand.

Pentru cei care au nevoie de o dubla confirmare a talentului Luciei amintim cover-ul facut melodiei "Silence" a celor de la The MOOoD care a strans aproape un milion de vizualizari pe YouTube. Speram ca  "Me over you" sa treaca de milion.

Lucia va concerta sambata, pe 11 august, in cadrul festivalului Summer Well de pe Domeniul Stirbey (Buftea).

Voua cum vi se pare videoclipul Luciei?


4 comentarii

  • 1. SpiTFire in 09.08.2012 /21:42

    Ca idee, acesta nu e primul clip al Luciei. Documenteaza-te mai bine si o sa vezi ca Silence e primul clip

  • 2. 404 Error Face in 10.08.2012 /00:27

    Rarisim în România. Și Genial.

  • silence e un cover iar videoclipul pt piesa e o inregistrare a unei interpretari live...so..pam pam!happy

  • vocea interesanta, dar piesa chiar nu zice nimic. boring... si fara sens. asta nu suna a proiect international asa cum se vrea... din pacAte. pacat

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL