Madonna - Give Me All Your Luvin' (video teaser) si tracklist MDNA

UPDATE: A aparut videoclipul full! Vezi AICI!

 

Aseara a aparut teaserul pentru viitorul videoclip si prim single de promovare al noului album Madonna, Gimme All Your Luvin. Regina pop isi lanseaza cel de-al doisprezecelea material de studio pe 26 martie, dar pana atunci face mare valva cu prezenta ei, in premiera, la showul Superbowl de duminica aceasta.

Videoclipul e facut sa se potriveasca cu finala de fotbal american, vedem majoretele Nicki Minaj si MIA, fotbalisti peste tot in echipament complet si o Madonna care arata foarte bine. Mie mi se pare totusi ca unele miscari de dans sunt copiate din Hung Up.

Madonna a anuntat deja ce piese vor fi cantate in pauza de la Superbowl: Vogue, Music cu LMFAO, Give Me All Your Luvin' cu Nicki si MIA si Like a Prayer cu Cee Lo Green

Vedeti mai jos teaserul de un minut si spuneti-mi ce credeti.

Iata si tracklistul, din titluri nu ne putem da seama de foarte multe, insa sunt convinsa ca piesele ei vor ajunge cunoscute si clar vom avea macar 2 care sa ne ramana in cap, cum s-a intamplat cu fiecare album al ei.

1. Girls Gone Wild

2. Gang Bang

3. I’m Addicted

4. Some Girls

5. I Don’t Give A

6. Turn Up the Radio

7. Give Me All Your Luvin’

8. B-day Song

9. Superstar

10. I’m a Sinner

11. Masterpiece

12. Falling Free

13. Love Spent

14. I Fucked Up

15. Beautiful Killer

Masterpiece este piesa care face parte de pe coloana sonora a filmului W.E., productie regizata de Madonna care spune povestea lui Wallis Simpson si Edward al Angliei, regele care a abdicat pentru a ramane alaturi de femeia iubita.

Eu zic ca Madonna o sa faca mare show la Superbowl si o sa le dea clasa celor care acum sunt in topurile muzicale.

Voi ce ziceti? Va place teaserul, vreti sa vedeti videoclipul?

 


10 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL