Maine: premiera clip Grasu XXL & Alex "Turnin`"

grasu-xxl-alex-turnin-2

Incepand de maine veti putea viziona pe MTV si MTV.ro cel mai nou videoclip Grasu XXL feat Alex Velea "Turnin`".

Piesa a fost produsa de HaHaHa Production si va fi inclusa pe albumul "Oameni" al lui Grasu XXL. Versurile au fost scrise de Grasu Xxl, refrenul de Smiley iar instrumentalul a fost facut de Dj Cellblock.

Grasu XXL a declarat:

"Este prima mea piesa in limba engleza. Mi-a facut placere sa scriu versuri si toti cei cu care am colaborat m-au sustinut. Melodia este una de dragoste – asa cum inteleg eu acest sentiment. Imi place foarte mult sa colaborez cu oamenii pe care ii iubesc si ii apreciez: Alex, Smiley, Baxter si toata echipa HaHaHa Production. Imi sunt toti prieteni si era normal ca prietenia noastra sa se concretizeze si in muzica la un moment dat. De altfel, pe album exista si o melodie cu maestrul Smiley care se numeste "Prinde-ne ba daca poti!""

Albumul "Oameni" a fost facut la Okapi Sound (precum Maximilian "Volumu' la Maxim...ilian!!", Guess Who "Probe Audio / Locul Potrivit" etc) si va fi lansat anul viitor impreuna cu casa de discuri Cat Music.

Cateva zeci de poze facute de noi la filmarile clipului puteti vedea AICI. S-a filmat pe 24 noiembrie la studiourile Atlantis, in regia lui Iulian Moga.

Uitati si un video making-of facut de noi:


5 comentarii

  • Sunt nerabdator si ma astept la un videoclip destul de bun, mai ales dupa poze si making-of ... si cred ca va prinde in perioada asta.

  • Sa vedem ce a iesit....

  • inainte nu imi placea melodia, dar m-am obisnuit cu ea si mi se pare chiar foarte tare pt nivelul muzicii romanesti big grin

  • [...] “Este prima mea piesa in limba engleza. Mi-a facut placere sa scriu versuri si toti cei cu care am colaborat m-au sustinut. Melodia este una de dragoste – asa cum inteleg eu acest sentiment. Imi place foarte mult sa colaborez cu oamenii pe care ii iubesc si ii apreciez: Alex, Smiley, Baxter si toata echipa HaHaHa Production. Imi sunt toti prieteni si era normal ca prietenia noastra sa se concretizeze si in muzica la un moment dat. De altfel, pe album exista si o melodie cu maestrul Smiley care se numeste “Prinde-ne ba daca poti!””, zice Grasuix pe Monden Info. [...]

  • da l am vazut si imi place si making offul seste love struckwow bv bimus

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL