Mandinga - Papi Chulo (videoclip)

Mandinga au un nou videoclip si un nou single care suna a hit! Papi Chulo continua povestea pe care trupa a inceput-o cu exoticul material video pentru Zaleilah, si de data aceasta frumoasa Elena are parte de o idila romantica.

Toata trupa a ajuns pe taramuri de poveste, odata cu noul videoclip pentru Papi Chulo. Baietii se tin de cantat si de dansat, iar la final toata lumea petrece pe un yacht, cu stile de sampanie si pool party! Cu asa piesa Mandinga si-au propus sa ne tina pe ritmuri de vara si de dansat chiar daca anotimpul cald s-a incheiat. 

PLAY!

 

Mandinga au creat o isterie generala anul acesta de cand au lansat Zaleilah, piesa auzidu-se pe toate radiourile si televiziunile muzicale. Mai mult, Mandinga a ajuns sa ne reprezinte si la Baku, la finala Eurovision, unde ne-am clasat pe locul 12, in ciuda faptului ca inca din semifinale au fost considerati favoriti iar piesa lor se difuza si in Europa, fiind apreciata si de alt public decat cel romanesc.

La inceputul verii Mandinga au lansat un film documentar pentru a spune povestea primilor 10 ani - de la inceputurile lor si pana acum.

Cum vi se pare noul lor clip si noua piesa? Credeti ca va avea succesul Zaleilah?


24 comentarii

  • ......melodia este vai de mama ei ......cred ca este facuta tot de "Costita" numaru 1.......vai de mama lui si asta .....
    ......mai bine ar canta singura .....cu toata gramada aia de oameni care se tot plimba ......

  • 22. C Andrei in 15.09.2012 /19:30

    Nu.

  • REFUZ sa ascult asa mizerie....am rezistat 10 sec cu tot cu intro !!!

  • laughing)))))))))))))))))))))))))))))))) seriously?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL