Mandinga au filmat videoclipul Zaleilah (poze)

Mandinga au filmat un videoclip pentru cel mai recent single al lor intr-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti si in Dubai. Piesa Zaleilah va fi ilustrata prin show-ul Club de Mandinga in regia lui Florin Botea!

 

Povestea noului videoclip Mandinga incepe in Club Fratelli cand Elena, solista trupei, gaseste un inel in timpul unei petreceri la care ei canta noul single, Zaleilah. De acolo, ea ajunge in Dubai iar la final o gasim tot in club. Ce se va intampla intre timp vom afla in cateva zile cand va aparea clipul!

Ascultati mai jos piesa Zaleilah, daca nu o stiti deja!

Toata aventura araba incepe dupa ce Elena, solista trupei si personajul principal al videoclipului, este transpusa intr-un vis datorita unui inel pe care il pune pe deget, inel misterios gasit in club. In acest vis, ea este printesa Zaleilah, care strabate meleaguri exotice in cautarea iubirii. Filmarile au avut loc in locuri surprinzator de frumoase, fie in desert, fie pe un iaht pe apa, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat si cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise. Aprobarile pentru cadrele din aceasta cladire au fost foarte greu de obtinut, insa ajutorul a venit din partea departamentului de marketing al locatiei, printre care se aflau si romani. Mandinga este pima trupa din Romania care a avut ideea si ocazia de a filma in Dubai si Abu Dhabi, iar pe perioada filmarilor a fost realizata si o sedinta foto cu Edward Aninaru, denumita Desert Rose.

Zailelah este clipul primului single Mandinga de pe albumul care se va lansa pe 14 martie la Sala Palatului, in cadrul concertului aniversar Mandinga – 10 ani. Mai multe detalii despre asta si show-ul de club Mandinga gasiti AICI.

Desi pozele de mai jos ma duc prea mult cu gandul la  videoclipul Europarty, colegul Bimus m-a asigurat ca povestea e diferita!

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro, Cat Music


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL