Margherita - Soapte de amor (videoclip nou)

Margherita, fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani, schimba stilul muzical si lanseaza Soapte de amor. Noul ei single o piesa cu influente orientale, pe care unii s-au grabit sa o catalogheze drept manea, cu un videoclip foarte indraznet.

”Consider ca noul meu videoclip este unul adecvat varstei mele! Am vrut sa transpun in imagini mesajul versurilor prin atitudine senzuala, feminitate, naturalete si emotie... Exact asa ma simt eu la varsta mea! Am ales un clip de imagine, deoarece mi-am dorit ca eu insami sa fiu povestea piesei mele si sa pot transmite fiecare traire. Consider ca barierele dintre sexy si vulgar sunt foarte bine definite in acest videoclip si ca impreuna cu regizorul si intreaga echipa pe care am avut-o, am reusit sa realizam exact ce ne-am dorit. Sper sa va placa la fel de mult cum imi place si mie!”, declara Margherita.

Videoclipul, filmat in regia lui Richard Stan, pune in scena un joc al imaginatiei si al seductiei. Versurile piesei “Soapte de amor” sunt scrise de Theea Miculescu si Margherita Myriam Manole, muzica este compusa de Margherita, iar de mix si master s-a ocupat Bunicul Magic.

Margherita nu e singura in incercarea ei de a face alt gen de muzica decat cea pe care o face familia din care vine. Karmen, fiica lui Adi Minune isi construieste incet-incet o cariera in muzica pop. Dupa ce s-a lansat cu piesa Domino, care a devenit favorita publicului mai tanar, intre timp a evoluat si a ajuns la Global Records, alaturi de care a lansat You Got It, Minte-ma si Viciul meu.

Ce ziceti de piesa Margheritei?


2 comentarii

  • Deci daca remarc o manea cantata de o pitipoanca inseamna ca sunt hater? sad

  • @Dan, Ba deloc, dar e una sa nu iti placa pentru ca nu e pe gustul tau si alta e sa fii hater in mod gratuit (vezi jigniri si altele asemenea) happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL