Mario Joy - Playin' (videoclip nou)

Playin’ este o piesa in limba engleza, cu un mesaj axat pe inegalitatea dragostei dintr-un cuplu. Muzica si textul ii apartin lui Mario Joy, iar videoclipul este o viziune de Richard Stan.


”Cred ca se vor regasi foarte multi oameni in mesajul piesei! Consider ca acest produs este ”altceva”, atat din punct de vedere audio, cat si vizual. Sunt incantat ca am colaborat cu Laura si Lari – doi artisti extrem de talentati in sfera actoriei si a dansului. Sper ca proiectul meu sa transmita, iar lumea sa simta exact vibe-ul pe care-l simt si eu atunci cand dau play.”

 

Videoclipul este unul de imagine si se bazeaza pe trairi in pasi de dans contemporan. Pentru scenariu, regizorul Richard Stan a ales sa lucreze cu profesionisti din lumea teatrului si dansului: Lari Giorgescu este actor al Teatrului National ”I.L. Caragiale” Bucuresti, cu roluri in spectacole regizate de Dan Puric, Ion Caramitru, Gigi Caciuleanu si multi altii. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ Bucuresti, Facultatea de Teatru, sectia Actorie.

Laura Andrei a studiat dansul clasic si dansul contemporan la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali”. Dupa terminarea studiilor, s-a orientat spre dansul contemporan, urmand cursurile la Acadamia de dans ”Codarts” din Rotterdam, Olanda. Dupa revenirea in tara, a colaborat cu Teatrul National de Opereta si Musical "Ion Dacian", precum si cu multi coregrafi renumiti atat de la noi, cat si din strainatate.

Playin’ apare dupa exact doi ani de la lansarea hitului international ”California”, care i-a adus artistului locul 1 in topurile radiourilor din peste 20 de tari precum Rusia, Turcia, Bulgaria si multe altele din Europa de Sud-Est, locul 3 in topul audientelor radio si TV din Romania, zeci de milioane de vizualizari pe Youtub si un important contract cu Ultra Records/Sony Music.

Ce ziceti, ajunge Playin' la nivelul hitului California?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL