MarkOne1 feat Bitza - Le-am facut pe toate (videoclip)

Recent a aparut videoclipul pentru piesa Le-am facut pe toate a lui MarkOne in colaborare cu Bitza. Trackul suna bine, iar Mark a incercat sa ne spune in 3 minute viata pe care a avut-o inainte de a se intoarce in tara si se pare ca a trait la maxim!

Evident, de text s-au ocupat Bitza si MarkOne, iar inregistrarile au avut loc in studiourile 20cm Records. Videoclipul mi se pare haios pe alocuri si e bine ca au incercat sa ii faca o poveste, nu doar un clip de rap cu masini si fete dezbracate, cum e la moda.

Ascultati si voi mai jos!

Bitza a lansat la sfarsitul lunii trecute o noua piesa alaturi de Ombladon si FreakaDaDisk - Nopti albe pentru zile negre, iar anul trecut cei de la 20cm Records au scos impreuna piesa Tare. Noi am vorbit cu Bitza si Ombladon intr-un interviu exclusiv in care ne-au povestit de proiectele lor si despre cum vad muzica hip-hop romaneasca din ultima vreme.

Cum vi se pare piesa lui MarkOne si Bitza?


3 comentarii

  • Se vede ca muzica facuta de 20 CM nu este prea bine vazuta pe aici straight face . De ce merita Guess Who si alti zeci si sute de comentarii si pupaceli in dos iar Parazitii , Bitza si MarkOne1 nu au parte nici macar de un comentariu sau o apreciere thinking ?

  • E misto songu, mie chiar imi place big grin si uite 4 the haters "ca canta" si in romana Markonelaughing

  • Ce nervos e Ombladon pe telefonu ala laughing.Aseara am fost la concert Parazitii,show de show.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL