Matteo - Amandoi (poze filmari videoclip)

Matteo isi spune povestea de dragoste in noul videoclip filmat la finalul week-endului trecut in Buftea pentru single-ul "Amandoi".

Duminica, 24 februarie, au avut loc filmarile celui mai nou videoclip Matteo, pentru piesa “Amandoi”. Puteti asculta single-ul mai jos daca nu il stiti deja.

Am tras un ochi peste scenariul clipului si am aflat ca toata actiunea se petrecere in sufragerie insa vom avea nevoie de niste cadre interesante, filmate cu 360 de grade, din centrul living-ului. Incepe cu Matteo care sta in camera dezordonata si continua cu povestea de dragoste ce atinge si puncte mai vesele si unele mai triste iar finalul ramane sa il vedem direct pe YouTube, odata cu lansarea.

Filmarile au avut loc la Studiourile MediaPro Pictures din Buftea de unde colegul Bimus ne-a adus cateva poze pe care le puteti vedea mai jos. E o atmofera familiara.

Matteo pariaza pe piesa asta pentru perioada care urmeaza. Anul trecut a marcat un hit cu "Push it" sau Posete, cum ii zicem noi. Ce ziceti, va fi un hit?

Foto: Valentin-Narcis Sturzu pentru Urban.ro


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL