Matteo - Andale (videoclip)

La mai putin de o luna dupa lansarea piesei “Andale”, Matteo revine cu un videoclip colorat pentru acest nou single, in regia Roxanei Paulica!

 

Clipul, produs de MediaPro Music si Live Artist, a fost filmat la inceputul lunii martie in studiourile de la Buftea, iar pentru montarea lui s-a apelat la una dintre cele mai bune echipe din Romania.

Desi au durat mai bine de 24 de ore, Matteo s-a distrat pe cinste la filmari, fiindu-i alaturi mai multi artisti si prieteni, printre care F. Charm, Andra (Like Chocolate), Rolla Sparks sau Flavia Mihasan, asistenta de la "Neata cu Razvan si Dani".

"Imi doresc ca ‘Andale’ sa se bucure de acelasi succes ca si celelalte piese ale mele. In spatele a tot ceea ce vedeti sunt multe ore de munca, o echipa de profesionisti si multa ambitie", a spus Matteo.

Noul videoclip “Andale” a fost lansat oficial aseara in Club Bound din Centrul Vechi al Capitalei. Matteo a cantat noua sa piesa, timp in care pe plasmele din club a fost proiectat clipul, cat si alte hituri ale sale, precum “Amandoi” sau “Panama”. Alaturi de artist au fost mai multe vedete, printre care Pepe, Mandinga sau fotbalistul Giani Kirita, iar distractia a tinut pana in zori.

LIKE it?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL