Maxim - Fata n-are nicio vina (videoclip nou)

Maxim revin cu o piesa care suna a hit de la primele acorduri, cu o chitara dominanta ca sound, aducand un pic a funk si un refren usor de retinut inca de la primele acorduri. Fata n-are nicio vina apare direct cu un videoclip aproape alb-negru, in care singura pata de culoare e o explozie de albastru.

Clipul pare inspirat din videoclipurile de inceput, in care era doar trupa cu instrumentele, dar rapid totul se transforma intr-o mare de albastru, iar baietii ajung sa fie inclusiv pictati si inecati in vopsea.

“Piesa s-a  "nascut " acum mai mult de un an de zile in studioul Akcent. Avem foarte mare incredere in ea, mai ales ca pe noi ne-a binedispus de la prima ascultare. Cel mai important, Fata n-are nicio vina este un cadou pentru fanele noastre, care ne-au sustinut neconditionat de-a lungul timpului si vrem sa le multumim pe aceasta cale.” - Maxim

 

Maxim au lansat anul trecut piesa Adu-ti aminte, pe care apoi au si inscris-o in selectia nationala pentru concursul Eurovision. In 2015 ii ascultam cu Noapte fara tine si Atat de bine, dupa ce si-au facut debutul in 2014 cu piesa Sarutari criminale, care a ajuns in toate playlisturile. 

Va place noul lor single?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL