Maximilian feat Grasu XXL - Zbor cu parapanta (videoclip)

Maximilian si Grasu XXL ies la plimbare pe la munte pentru videoclipul Zbor cu parapanta, cel mai nou single al rapperului care a dat lovitura cu piesa Sophie. Pe poteci de munte nu lipsesc nici macar majoretele cu pampoane sau, evident, zborul cu parapanta.

Piesa face parte de pe viitorul album Maximilian, Maxim, am spus, ce va fi lansat oficial pe 21 octombrie pe canalul oficial de Youtube Okapi Sound. Zbor cu parapanta e o productie ale carei versuri sunt semnate de Maximilian, muzica de Keri, in timp ce de master s-a ocupat unul dintre oamenii cu care rapperii de la noi colaboreaza din ce in ce mai des, Bunicu' Magic.

Zbor cu Parapanta beneficiaza de un videoclip realizat de Matei Plesa, regizor care s-a ocupat atat de clipul piesei Sophie, cat si de scenariul pentru Arata Bine impreuna cu Maximilian. Filmarile s-au desfasurat la Predeal. Surpriza prezenta in videoclip este reprezentata de aparitia lui Costel Bojog si a lui Cosmin „Micutzu” Nedelcu, cei doi actori jucand rolul lui Maximilian, respectiv Grasu XXL.

 

Melodia s-a nascut prin 2010, dupa o sedinta de ascultat beaturi cu Keri si am ales sa ii fac clip pentru a promova noul album, „Maxim, Am Spus!!!”, care va fi disponibil pe canalul oficial de YouTube al Okapi Sound incepand cu 21 octombrie 2013. Clipul a fost filmat pe parcursul unei singure zile, la Predeal, pe un drum de langa cabana Trei Brazi. Ideea de a-i avea pe Costel si Micutzu in rolurile noastre o aveam de ceva timp, asteptam o melodie in care sa cante si Dragos. Cand am hotarat sa facem clip la Zbor Cu Parapanta, i-am sunat pe baieti si... a iesit ce a iesit, a declarat Maximilian. 

Despre rolul din clipul „Zbor cu Parapanta”, Costel spune: „Sa inva versurile nu mi-a luat mult, vreo trei zile... La miscari, gestica, am incercat sa urmaresc videoclipurile lu' Maxi, dar mi-a fost greu, nu puteam sa-l urmaresc ca imi distrageau atentia gagicile din clipuri. In clipul nou, cu siguranta va puteti concentra asupra lu' Maxi.” - Costel Bojog 

Maximilian a facut show alaturi de gasca Okapi Sound anul acesta la premiile Romanian Music Awards de la Brasov, iar poze de la show puteti vedea aici. Rapperul a lansat in 2013 cateva piese care au prins foarte bine: Domnisoare feat. Zhao, sau Arata bine, intr-un feturing cu MefX si DJ Oldskull. Nici Grasu XXL nu sta degeaba si a venit cu o colaboare foarte interesanta alaturi de Ami, cea pe care o stim pentru piese ca Trumpet Lights sau Otra vez.

Va place videoclipul? Vrei sa ascultati albumul lui Maximilian?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL