MefX feat Maximilian - Spune-mi ce vrei (videoclip)

MefX si Maximilian au lansat videoclipul pentru piesa Spune-mi ce vrei. Un clip amuzant, cu doua cupluri care se cearta, se impaca si spun povestea fiecarei alte relatii in care femeile nu prea stiu ce vor.

Videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile, in doua locatii diferite, iar de regie s-a ocupat Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care cei doi au mai lucrat si cu alte ocazii. Haideti sa vedem un episod din viata unor cupluri care trec prin momente dificile. 

PLAY

Acesta este cel de-al doilea single MefX, dupa ce si-a facut debutul solo in luna decembrie a anului trecut cu piesa Nu te-am avut. Rapperul a povestit ca acest ar doilea single era deja gata, dar a amanat lansarea dintr-un motiv intemeiet:

Melodia am facut-o anul trecut, am modificat-o de mai multe ori pana a capatat forma finala, motiv pentru care am tot amanat lansarea. "Spune-mi ce vrei” reprezinta un episod din viata de cuplu.

MefX si Maximilian au colaborat si la piesa Sophie, track ce s-a bucurat de un imens succes, find difuzat la radio, pe televiziunile muzicale si care inca se mai aude in cluburi. Videoclipul pentru Sophie a depasit deja peste 13 milioane de vizualizari pe Youtube si il puteti gasi aici. Pe MefX l-ati mai putut asculta si pe piesa La lume din nou, un single extras de pe albumul Evolutia lansat de Tranda in 2012, iar alaturi de Maximilian a mai la mai aparut si pe Like a Boss, piesa lansata dupa succesul inregistrat de Sophie

Va place piesa? Credeti ca va devenit hit?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL