Michael Buble - Santa's Coming to Town (videoclip)

 Vine sezonul sarbatorilor si toti artistii pregatesc ceva, inclusiv Michael Buble. Canadianul a lansat un cover dupa clasicul Santa's Coming to Town si suna foarte jazzy. Oricum, e o gura de aer proaspat dupa ce Justin Bieber a tot lansat piese de pe albumul sau de Craciun, Under the Mistletoe.

Bieber va fi invitat la A Michael Buble Christmas, emisiune a NBC ce va fi difuzata pe 6 decembrie, si se pare ca aceasta editie speciala de sarbatori este un vis implinit pentru Buble. 

Va las sa ascultati piesa mai jos, mie imi place twistul pe care i l-a dat Buble, suna chiar fain si pastreaza spiritul sarbatorilor. Felul in care danseaza canadianul imi aduce aminte de scene din filmul Dansand in ploaie, varianta cu fulgi mari si pufosi.

Michael Bublé Santa Claus Is Coming To Town

Compilatia de sarbatori a lui Buble, Christmas, a ajuns deja pe locul doi in topul Billboard Hot 200, si mai are de recuperat pana la a-l ajunge din urma pe conationalul sau, Bieber debutand pe locul intai cu albumul de Craciun Under the Mistletoe. Ca reminder, iata si trackistul albumului Christmas semnat de Michael Buble, cuprinzand chiar si o colaborare cu Thalia
 

Ce ziceti, va place varianta aceasta a piesei? Cine e favoritul vostru - Buble sau Bieber?

 


5 comentarii

  • Foarte tare!!! NU se compara cu bieber!

  • O greseala in videoclip.Trec doi batranei.Buble spulbera zapada de pe o coloana de la scari.In prima faza cei doi trec de Buble,el cooara,spulbera zapada insa...cei doi apar apoi in urma lui desi se aflau in fata lui.

  • Nu cred ca exista vreun termen de comparatie intre Buble si Bieber laughing..cel din urma are succes datorita adolescentelor fara creier care il venereaza iar Buble e un artist adevarat

  • foarte tare Bubble asta , super !

  • 5. CRistian in 25.11.2011 /03:56

    La un singur lucru trebuie sa va ganditi, Michael Buble s-a facut cunoscut cu un stil muzical care era aproape disparut,Jazz Big Band. Desii are si piese mai comerciale putin. Este intradevar un artist adevarat.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL