Micke feat. Antonia - El Amor (videoclip nou)

Antonia si Micke ne spun o poveste de dragoste intr-o piesa latino cu un videoclip caliente, El Amor. Nu lipsesc baiatul cu masina, Micke, gasca de fete frumoase, in frunte cu Antonia si nici povestea de dragoste.

Piesa „El amor” a fost compusa de Marco&Seba impreuna cu Micke si se bucura de touch-ul inconfundabil al unor producatori de top, responsabili pentru hituri ale unor artisti celebri, precum INNA, Nicki Minaj, Nick Jonas sau Akon.

Micke Moreno este de origine columbiana si a mostenit talentul artistic de la parintii sai. La numai 3 ani a aparut intr-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul catre nu mai putin de 70 de productii din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru si concerte. Si-a dezvoltat latura artistica de mic, mai ales ca a crescut printre artisti de circ, actori, muzicieni.

Artistul are astfel de mai bine de 15 ani o cariera de succes ca actor, cantaret dar si regizor. Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latina, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV. Muzica este marea sa pasiune, astfel ca Micke a incercat permanent sa se perfectioneze: a invatat singur sa cante la chitara, pian, tobe si ukulele si si-a compus singur piesele. In 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alaturi de Yoandri Cabrera si Fabyan Sanchez.

In 2017 Micke semneaza cu Global Records Latin, divizie a Global Records, si colaboreaza cu producatori si compozitori din lumea intreaga, printre care Miky la Sensa si Dynell el Diamante, responsabili pentru hiturile de miliarde de vizualizari ale lui Maluma, Yandell sau Wisin.

Antonia, in schimb, a intrat in topul celor mai difuzate piese de la noi cu o alta colaborare, cu nimeni altul decat Alex Velea pentru piesa Iubirea mea. Anul acesta am mai ascultat-o si alaturi de restul fetelor de la Global Records cu Milk & Honey, iar la inceputul anului lansa Dor de tine.

Va place piesa?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL