Mihai Ristea si Don Baxter - Ploaia (premiera videoclip)

Mihai Ristea si Don Baxter lanseaza PLOAIA in premiera pe Urban.ro impreuna cu un videoclip special si un track produs in fabrica de hituri HaHaHa Production.

"Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ajungem cu relatiile noastre intr-un moment dificil. Piesa aceasta e pentru femeile care pot intelege si pentru barbatii care pot accepta. E o invitatie la romantism si iubire.", declara Mihai Ristea.

"In spatele vorbelor, in spatele faptelor, uneori chiar si in spatele nostru...se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, noua barbatilor, sa ne aratam aceasta latura sensibila, dar uneori e foarte necesar sa o facem.", spune Don Baxter.

Realizata in studiourile HaHaHa Production, "Ploaia" este o piesa care vorbeste despre o experienta pe care o traim cu totii, cel putin o data, intr-o relatie: momentul in care trebuie sa iertam, lasand de o parte greselile trecutului, pentru a da o sansa iubirii.

Regizat de Khaled Mokhtar, videoclipul piesei “Ploaia” reuseste sa surprinda perfect starea de emotie, de apasare, cat si atmosfera boema transmisa de aceasta. Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore si au avut loc in incinta Cazinoului din Constanta.

PLAY!

In 2011, Mihai Ristea a hotarat sa se dedice proiectului sau solo si a intrat in echipa HaHaHa Production alaturi de care a lansat primul sau single, "Sexy eyes", urmat de piesa "When the sun is going down". La inceputul anului 2013, Mihai Ristea a colaborat cu Soré pentru single-ul "Beautiful life", care s-a bucurat de un feedback extraordinar din partea fanilor si i-a adus pe cei doi in topurile celor mai importante radiouri din Romania.

Intra in cursa pentru hitul verii?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL