Miley Cyrus - Malibu (videoclip nou)

Miley Cyrus se intoarce la radacinile ei country cu un nou single inspirat si dedicat iubitului ei, Liam Hemsworth. Malibu apare si cu un videoclip parca luat din filmele pentru adolescenti in care cantareata a jucat pana acum cativa ani.

Miley se pare ca intra intr-o noua perioada a vietii sale dupa ce o vreme nu a aparut mai deloc in lumina reflectoarelor. S-a facut fata cuminte, poate chiar sub influenta iubitului de care la un moment dat se despartise, iar logodna lor fusese anulata. Chiar si asa, declaratiile ei recente au pus-o in colimator, pentru ca fostul ei album era foarte influentat de muzica hip-hop, plus colaborarile cu artistii din aceasta zona, iar acum declara ca nu mai poate cu acest gen muzical.

Mai mult, Malibu pare o piesa de umplutura si departe de impactul uneo single-uri ca Party in the USA We Can't Stop sau Wrecking Ball, care au adus-o in topurile de peste tot. Cantareata pare ca s-a cumintit si vrea sa lase in urma jointurile fumate pe scena, mimatul sexului si miscarile provocatoare, tinutele revealing, cam tot arsenalul folosit in promovarea albumului Bangerz. Miley revine in seria de live-uri odata cu aparitia la Billboard Music Awards, unde va si canta acest nou single, asa ca ramane de vazut daca va prinde sau nu in topuri si playlisturi.

Ce ziceti de aceasta schimbare? Dar de piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL