Miley Cyrus - We Can't Stop ( videoclip)

Miley Cyrus spune adio imaginii de fata cuminte in cel mai nou clip al sau, We Can't Stop. Cantareata se bate pe covorul din sufragerie, isi ia atitudinea de fata rebela si de cartier si ne arata ca she can twerk it.

Miley chiar vrea sa se desparta cu totul de imaginea de vecina de la apartamentul de langa, cuminte si simpatica si se transforma intr-un personaj sexy, provocator si cu ceva accente din zona de stil rap - de la bling-blinguri la dintii de aur si petrecerile in piscina.

PLAY, e un video plin de visuals interesante, de la degete false taiate, la make-up, realizarea de figurine din cartofi prajiti sau baia in felii de paine.

Vocile din afara deja o critica pe Miley ca incearca prea mult in acest videoclip realizat de Diane Martel. De la figurina de plastic, la miscarile lascive si scosul limbii prea des, gurile rele deja au dat verdictul ca ceea ce Miley Cyrus a incercat sa faca nu i se potriveste deloc. Totusi, single-ul We Don't Stop e deja pe locul 11 in Billboard Hot 100, iar Mike WiLL Made It spune ca noul album al cantaretei va veni cu piese foarte bune. Despre noua ei imagine si noul ei stil muzical, ce include si zona de rap, Miley vorbeste intr-un interviu cu Billboard Magazine, pe a carei coperta am vazut-o saptamana aceasta.

Va place videoclipul lui MIley? Voi credeti ca incearca prea mult?


8 comentarii

 • E prea mult, a ajuns cam rau, totusi exista o limita, sexy nu inseamna vulgar.

 • *cough..SLUT!*

 • sper sa vina sfarsitul lumii ; prea multa prostie

 • Melodia nu e rea,dar stilul asta nu o prinde deloc.

 • 5. MkUltra950411 in 20.06.2013 /15:53

  Are 20 de ani ...ce doriti ?
  Fata a crescut mare ! sa plictisit de stilul fals "Disney" inocenta , cuminte si modesta...asta este adevarata Miley...

 • e chiar foarte tare, eu n-am ascultat hanna montana da noua miley e tare

 • Prea mult Rihanna in clipul asta , daca intelegeti. Iar eu sunt satul de Rihanna.

  Sa saturat de stilul fals Disney , mie aici mi se pare foarte falsa . Ea e ganja sexy ca toate adolescentele care incearca sa impresioneze...

 • i love her!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL