Mira - Uit de tine (videoclip nou)

Mira ne ofera genul de piesa in care se poate regasi cam orice fata care a trecut printr- o despartire: incearca sa uite, sa se distreze, sa danseze, iar videoclipul pentru Uit de tine incearca sa ilustreze fix acest lucru.

Uit de tine este o melodie la care am contribuit cu sufletul. Impreuna cu Theea si Madalin Rosioru, carora le multumesc, am construit aceasta piesa care pentru mine are o mare incarcatura. M-am inspirat din experiente de viata prin care trecem cu totii, la un moment dat”, marturiseste Mira.

Videoclipul regizat de SAN este unul foarte fresh si, asa cum spune MIRA, surprinde cele doua planuri ale povestii piesei: „Ii multumesc lui SAN pentru ca m-a ajutat sa conturez si mai bine intreaga poveste a piesei, care se desfasoara pe doua planuri, atunci cand suntem impreuna si atunci cand suntem despartiti, dar tot cu el in minte si in inima.”

  La randul lui, regizorul clipului adauga: „Am filmat in mai multe locuri, inclusiv intr-o statie de autobuz sau pe o plaja, astfel incat sa putem surprinde si la nivel vizual cele doua planuri ale povestii. Ideea pe care am mers e oarecum universala: personajul se imbata cu amintiri dintr-o relatie trecuta si refuza sau nu se poate concentra pe prezent.”

Mira si-a facut aparitia in lumea muzicii in 2012, alaturi de DJ Marc Ryan si tot in acelasi an a participat la show-ul „Vocea Romaniei”, in echipa lui Marius Moga. In 2013, a inceput o colaborare cu Allexino, cu care a lansat piesele ”Loving You” si ”In Love”. Melodii precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani”, o colaborare cu Corina si Skizzo Skillz, care a adunat 65 de milioane de vizualizari pe YouTube – sunt doar cateva dintre proiectele care au consacrat-o.

Cum vi se pare piesa Mirei?

Taguri: uit de tine, mira

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL