Morandi feat. INNA - Summer In December [Making Of]

Morandi si INNA aduc un behind the scenes pentru prima si singura colaborare impreuna de pana acum: Summer in the December!

 

Summer In December a fost compusa de Randi in colaborare cu Marius Moga si produsa in studiourile Famous Production.

‘Intotdeauna mi-am dorit sa aduc vara in sufletele oamenilor, iar cand am ascultat pentru prima data ideea piesei "Summer in December", am simtit ca nu ma mai pot desparti de ea. Este o mare bucurie sa pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artisti romani cu care am cantat pe o scena internationala. Stiu cu siguranta ca "Summer in December" atinge suflete, asa ca, va invit sa o ascultati.’ declara Inna despre colaborarea cu Morandi.

Vezi mai jos videoclipul oficial!

Videoclipul a fost filmat la Castel Film, Inna si Randi avand alaturi doi actori talentati, Silviu Mircescu si Alexandra Poiana, care, in ciuda temperaturilor scazute de afara au intrat foarte bine in poveste si au colaborat de minune cu regizorul, Michael Mircea.

‘Ma bucura colaborarea cu Inna, pe care o consider una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Cu piesa aceasta chiar vreau sa va aducem putina vara in decembrie, asa cum o spune titlul. Sper sa va placa si sa va aduce un moment de bucurie atunci cand o ascultati. Odata cu lansarea acestui single, va aratam directia in care Morandi se indreapta; ne-am maturizat pe parcursul anilor, atat ca imagine cat si ca sound si va pregatim multe alte surprize", spune Randi.

Taguri: inna, morandi

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL