Mr. Vik - Brasil Tropical (videoclip nou)

Mr. Vik vrea sa ne duca inapoi la vara fierbinte plina de distractie cu cel mai nou single al sau. Brasil Tropical apare direct cu un videoclip din care nu lipsesc dansatoarele in costumele de baie si plajele insorite.

"Videoclipul a fost filmat in Sao Paulo, Brazilia. Experienta a fost plina de energie pozitiva, plina de voie buna! Videoclipul este regizat de catre Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienta vasta in domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce inseamna echipa de filmare, dansatori, locatii etc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si pentru prietenia de care a dat dovada. Clipul a vrut sa surprinda partea urbana din Sao Paulo si partea exotica din Brazilia", adauga Mr. Vik.

Nu este prima legatura a lui Mr. Vik cu Brazilia. Tot in America Latina, el si-a aprofundat studiile din domeniul antropologic, in 2011. Iar sederea acolo l-a ajutat sa inteleaga mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipa din Brazilia, de la regizor, echipa de productie, dar si o figuratie formata din multi dansatori foarte cunoscuti in Brazilia: Marcao, care a castigat o competitie impotriva celebrilor Les Twins si echipa de dansatori WestSide.

 

Va place piesa lui Mr. Vik?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL