Nane si George Hora - Noi 2 (videoclip)

Nane lanseaza videoclipul "Noi 2" pentru colaborarea sa importanta cu George Hora. Daca piesa a fost atat de bine primita, hai sa vedem ce a iesit dupa 20 de ore de filmari de clip!

La sfarsitul anului trecut, Red Clover Media ne-a adus cel mai recent single al lui Nane “NOI 2”, o colaborare cu George Hora. Versurile sensible scrise de Nane impreuna cu George Hora si instrumentalul produs de CPR Productions, tocmai in SUA, au facut ca piesa “NOI 2” sa fie indragita de multa lume si sa stranga peste 2 milione de vizualizari in mai putin de 2 luni pe YouTube.

Videoclipul a fost filmat de Trandafilm pe parcursul a doua zile si prezinta o poveste de dragoste cu despartiri si impacari, crize si tensiuni in cuplu.

“Au fost aproape 20 de ore de filmari in care ne-am distrat, am trait emotii, ne-am distrat si am trait emotii din nou. Intamplarea face ca toti cei implicati in proiectul asta sa fie "fani" ai piesei si de asta chimia de pe platou a fost incredibila. Am format o echipa extraordinara.”, a spus Nane.

PLAY!

Daca iti place George Hora, e bine sa stii ca a lansat ieri o piesa noua alaturi de Dj Asher si ScreeN - Ultima oara - ASCULTA AICI!

Ce zici, va fi un hit colaborarea dintre Nane si George Hora? Va intra Nane in randul rapperilor care au ajuns in mainstream?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL