Ne-Yo - Another Love Song (videoclip nou)

Ne-Yo vine cu un videoclip care pare sa contrasteze mesajul piesei sale, Another Love Song. In stilul sau, avem parte de coregrafii intr-un restaurant, printre mese, cu fete care se ridica de pe scaune pentru sincroane, dar cu un vibe bun si amuzant.

 

Cum altfel ar putea fi daca iubita pe care el o scoate la restaurant e mai ocupa sa isi faca selfie-uri si poze cu mancarea decat sa comunice cu el, ceva ce vedem destul de des in ziua de azi. Dar asta pare sa nu il impiedice pe Ne-Yo sa se distreze in sala de mese alaturi de toata lumea.

Noul sau videoclip face parte din promovarea albumului Good Man, material care ar trebui sa apara in luna septembrie a acestui an. 

I’m calling it that because that’s what every woman wants and what every man should strive to be. “You’re not born a good man. You gotta go through some stuff, let some things happen, in order to become a good man.”

Discul apare la doi ani dupa Non-Fiction, care a dat piese precum She Knows si Money Can't Buy, piese care au avut un succes moderat, prima ajugand pe locul 19 in Hot 100, iar discul debutand abia pe pozitia a cincea.

Ce ziceti de acest nou videoclip?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL