N.E.R.D. feat Rihanna - Lemon (videoclip nou)

Dupa ce au reusit sa starneasca o multime de speculatii in privinta acestei lansari, N.E.R.D. se intorc cu un super single in featuring cu Rihanna. Si ca oferta sa fie completa, Lemon apare direct cu un videoclip in care danstoarea s-a lasat tunsa de nimeni alta decat Riri.

Pharrell a facut anuntul ca dupa sapte ani de pauza, proiectul NERD se intoarce cu noi piese, iar Lemon are doua versiuni, in afara de cea cu Rihanna, care demonstreaza un pic de flow, existand si una doar cu cei trei.

Ultima oara cand am ascultat ceva de la N.E.R.D. a fost in 2010, odata cu lansarea albumului Nothing, ei fiind cunoscuti pentru track-uri ca She Wants to Move, Rock Star sau Provider. Chiar daca proiectul a intrat in pauza, Pharrell a tot crescut pe plan muzical, mai ales de la succesul Blurred Lines de acum 4 ani. Pe cont propriu a venit cu hituri ca Come Get It Bae sau Marilyn Monroe si, evident, mega-hitul Happy, care a isterizat o planeta intreaga. In plus, in ultima perioada l-am gasit fie alaturi de J Balvin pe Safari, fie impreuna cu Katy Perry pe track-ul lui Calvin Harris, Feels.

Avem un nou hit marca N.E.R.D., ce ziceti?

Taguri: lemon, rihanna, nerd

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL