Nicki Minaj feat. Drake, Lil Wayne - No Frauds (videoclip nou)

Nicki Minaj se transforma intr-o adevarata regina rap si ajunge inclusiv la Londra, ca sa dea mai multa greutate mesajului, pentru cel mai nou videoclip al sau - No Frauds.


 

Piesa a aparut in luna martie si e prima colaborare cu Drake si Lil Wayne dupa o pauza de trei ani si a devenit cunoscuta mai ales pentru raspunsurile pe care Nicki i le-a oferita diss-ului lui Remy Ma. Track-ul a urcat pana pe locul 14 iin Hot 100 si dupa acest videoclip s-ar putea sa mai urce in clasament. 

Scenele cu Lil Wayne au fost filmate la Los Angeles pentru ca rapperul american nu poate intra in Marea Britanie si se pare ca pentru Nicki Minaj acesta e videoclipul ei preferat de pana acum. Rapperita se afla intr-o adevarata frenezie a lansarilor, pentru ca in afara de No Frauds a mai venit si cu Regret in Your Tears, iar cu aceasta ocazie a reusit sa intreaca cele mai mari nume ale muzicii. In plus, a mai bifat si un featuring cu DNCE, al carui videoclip va aparea cat de curand,  unul cu Major Lazer- Run Up si inca o piesa cu David Guetta. 

Va place cum a iesit clipul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL