Nicolle - You (proiect dance nou, videoclip)

Astazi venim cu un nou proiect dance, unul care suna foarte bine si are si un videoclip tare fain. Nicolle lanseaza You, o piesa produsa de Razvan Mihaila si de ale carui versuri s-a ocupat chiar Nicolle.

Razvan Mihaila a colaborat indelung cu Edward Maya, iar asta ar explica si soundul pe care il are piesa You, seamana mai mult cu ceea ce se face afara si mai putin cu dance-ul de la noi. Vocea feminina, Nicoleta Oancea a colaborat cu diversi artisti de la noi si a absolvit scoala de canto "Compania de artisti" a Danei Dorian.

Ascultati mai jos piesa You in varianta in limba engleza, cred ca o sa va placa.

Nicolle a participat in 2008 la Eurovision alaturi de Nico si Vlad Mirita, facand parte din grupul de backing vocals Pinky, alaturi de alte trei fete. Razvan va este cunoscut pentru ca face parte din Tibi Scobiola Band, unde canta la chitara. Este absolvent al Liceului de muzica George Enescu si al Universitatii Nationala de muzica, si a mai compus alte cateva piese pentru acest proiect: Only One si In Your Arms.

Ca tot vorbeam de Maya si proiectele lui, cititi un interviu cu Vika Jigulina cea care pana de curand a cantat alaturi de Edward Maya si impreuna au obtinut chiar un premiu Billboard.

Va place piesa You? Credeti ca au potential cei doi?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL