Oana Radu & Dr. Mako feat. Doddy - Stai (videoclip nou)

Oana Radu revine cu Dr. Mako si piesa Stai, in featuring cu Doddy. Dupa ce au avut succes cu aceasta formula de doi, Oana Radu mizeaza pe noul single si videoclipul de imagine sa o aduca din nou in topul celor mai difuzate piese de la noi.

 

Cuvintele uneori sunt de prisos, as vrea sa vorbeasca pentru mine piesa mea. Mi-am dorit din suflet sa fie in colaborare cu Doddy, si am avut surpriza sa gasesc in el nu doar un profesionist, ci si un prieten si un om minunat! Multumesc mult Dr. Mako fiindca imi este alaturi in continuare, multumesc Cat Music si Voices Media pentru sustinere si implicare", declara Oana Radu.

Single-ul Stai este compus de catre Oana Radu, alaturi de Dr. Mako si Doddy, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir, colaboratorul Oanei si pentru videoclipul anterior, Dragostea-i nebuna.

Proiectul 'Oana Radu & Dr Mako' a ajuns la cel de-al patrulea single - ma bucur mult! Cele peste 40 de milioane de vizionari de pe YouTube arata ca muzica noastra este pe repeat! Sunt fericit ca am ramas impreuna, ca ne-am intarit echipa, ca suntem creativi si competitivi. Multumesc celor care cred in noi!", declara Dr. Mako.

Oana Radu si Dr. Mako au avut un super succes in 2014, cand au lansat impreuna hitul Tu, piesa ajunsa in topul difuzarilor si care a strans peste 25 de milioane de vizualizari pe Youtube. Au mers in aceeasi formula si au lansat apoi Ea a fost prima, in featuring cu Pacha Man si apoi Dragostea-i nebuna. De la inceputul anului 2015 cantareata si-a facut un videoblog unde le impartaseste fanilor momente din viata ei si nu numai. 

Ce ziceti de aceasta piesa, ajunge hit?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL