Parazitii - Bot in bot cu o lepra mica (Teaser videoclip)

Parazitii te pun "Bot in bot cu o lepra mica" in noul videoclip! Dupa scandalul X Factor cu Cheloo, Parazitii revin mai puternici si mai cool intr-unul din cele mai asteptate materiale ale anului!

Dupa mult-asteptata revenire BUG Mafia, hip-hopul romanesc are parte de inca o lansare noua din partea veteranilor si pionerilor in ale muzicii rap. Parazitii au fost "Bot in bot cu o lepra mica" si au facut o piesa si un videoclip despre asta. 

Videoclipul "Bot in bot cu o lepra mica" va fi lansat pe 20 de mai insa baietii profita de nebunia din presa de zilele astea si aduc atentia inapoi catre muzica printr-un teaser de 14 secunde. PLAY!

Odata cu lansarea de pe 20 mai vom auzi in intregime si piesa si versurile "Bot in bot cu o lepra mica". Pana atunci, intrati AICI in detalii cu scandalul lui Cheloo de la X Factor. Avea multi fani care ii apreciau criticile in juriu si sunt foarte multi oameni dezamagiti de schimbarea lui si inlocuirea cu Stefan Banica Jr deoarece era singurul care livra adevarul direct, acid si constructiv. Juriul X Factor a obisnuit prin multa diplomatie, prea multa diplomatie iar el era singurul care condimenta aceasta situatie. Sefii Antenei 1 au decis ca era prea mult condiment.

Daca vrei sa auzi ultima piesa Parazitii, da un PLAY pentru "Toate-s la fel"! Daca vrei hip-hop romanesc din garda de aur, gasesti AICI noul single BUG Mafia!


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL