Party Collective feat Irina Sarbu - Atinge (videoclip)

Gasca baietilor de la Party Collective porneste o petrecere cu noul single si videoclip la care au filmat peste 50 de ore - „Atinge”. Alaturi de ei este si Irina Sarbu.

 

Videoclipul piesei "Atinge" a fost filmat in capitala si a cuprins peste 50 de ore de filmare in doua locatii diferite: Rin Grand Hotel si Tequila Bowling. Regizorul a fost Razvan Marinescu, alaturi de echipa de productie de la MediaHolic. Clipul are la baza o petrecere intre prieteni, o atmosfera ce se regaseste permanent intre membrii Party Collective si echipa lor de productie si management de la Fly Records.

Party Collective este altceva, este primul proiect de acest gen din Romania, un concept nou in care ne-am alaturat mai multi artisti din cadrul Fly Records. A plecat totul de la o idee pe care am avut-o eu si Tudor Parghel in studio, iar acum ii avem alaturi pe baietii de la FLY DJs (Tony Slow, MiniTech si Omar) si pe John Rivas. Show-ul este asigurat oriunde vom fi prezenti si adaptam totul la publicul pe care il avem in fata, nimic nu se repeta la noi. Pentru aceasta piesa am colaborat cu Irina Sarbu, o voce de exceptie. Ne intelegem perfect cu echipa noastra si asta se vede”, spune Silviu Tudor.

Single-ul “Atinge” este produs de Tudor Parghel si Silviu Tudor impreuna cu colegii lor, Tudor Ionescu si Dan Denes de la Fly Project. PLAY!

„"Atinge" transmite bucuria specifica muzicii braziliene, gen pe care il abordam cu drag. Sunt in compania unor artisti si oameni speciali si ma bucur sa fiu inconjurat nu doar de colegi, ci si de prieteni adevarati. In Party Collective am adunat cele mai frumoase trairi si am investit toata experienta si pasiunea cu care facem muzica”, adauga Tudor Parghel.

Apropo de Fly Project, baietii nu s-au oprit din produs hituri in ultimii ani. De la "Raisa" incoace, s-au tot auzit pe radio si in cluburi iar anul trecut au avut doua boom-single-uri: Musica si Back in my life.

Incepem primavara cu Party Collective, LIKE it?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL