Paul Damixie - Get Lost (videoclip nou)

Dupa ce a fost inclus in playlist-urile MTV Dance UK si Kiss FM UK cu piesa Time, DJ-ul si producatorul roman Paul Damixie se pregateste sa dea lovitura cu un nou single -Get Lost.

Piesa a fost deja lansata pe radio si este disponibila in platformele digitale, reusind intr-un timp foarte scurt sa obtina performante exceptionale. Este in heavy rotation pe radiourile din Romania si a intrat in top 10 cele mai difuzate piese. „Get Lost" este, de asemenea, in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify in Statele Unite.

Imi place piesa foarte tare si ma bucur ca intr-un timp atat de scurt are un succes neasteptat de mare. Faptul ca a intrat in top 10 pe Shazam si este virala pe Spotify, inseamna ca am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia astept sa vedeti si clipul, care este dinamic, colorat si "true”, a spus Paul Damixie.

Videoclipul piesei, filmat integral in Mexic, se deruleaza ca un film de actiune, cu puternice accente parodice, avand la baza povestea jefuirii unei banci. Ineditul povestii este dat de personajele centrale ale clipului, care poarta mastile a doua figuri foarte cunoscute, dar si foarte controversate, si de finalul neasteptat.

Paul Damixie este producator, remixer si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a fost si DJ-ul unuia dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila” , „Be free” sau „Lonely Heart”.

Anul trecut, Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix in 2015 in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”.

Pe voi v-a prins piesa lui Paul Damixie?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL